top of page
Black and White Modern Advertisement Instagram Post.png

NEW DATE

COMING SOON

PROGRAMMA

18h30 - 19h00 Deuren open met fingerfood & drinks

19h00 - 19h30 Voorstelling Littekens 

19h45 - 21h00 BECOMING. by Hadisa Suleyman

21h00 - 22h00 Drinks & talks

In Collaboration with

Littekens is een community van jongeren die elkaar inspireren door (op zoek naar) zichzelf te zijn.
Als je het moeilijk hebt willen we jou helpen in het maken van een klik en kunnen we je, mocht dat nodig zijn, doorverwijzen naar de juiste hulp instanties of aan een job helpen.

Let’s get back on track together!

 

Littekens_logo_black_small.png

BECOMING.

Ready to overcome and become? 

02.12.2021 | 18:30 - 22:00

Theater Tinnenpot
(Zaal Binnenhof)

Met de ondersteuning van 
 

Stad gent.png

Drinks & fingerfood by 
 

PHOTO-2021-11-02-13-02-11.jpg

// BECOMING. IN COLLABORATION WITH LITTEKENS //

It's not where we come from, it's where we are going...

PART I // LIFE LESSONS

Onlangs vertelde ik tegen iemand hoe ik het gevoel heb dat ik 2 levens heb geleefd.

Als kind heb je geen invloed op de keuzes die je omgeving maakt, maar die keuzes bepalen wel onze latere levensloop. Op jonge leeftijd ben ik door de scheiding van mijn ouders, de band met mijn papa verloren. Als die er al was... Jaren later keerde alles wat er toen gebeurd was als een boomerang terug in mijn gezicht. Een combinatie van een identiteitscrisis, daddy issues en extreme kwaadheid zorgden ervoor dat ik onhandelbaar was geworden. Ik begon op straat te lopen, dingen te doen die ik niet moest doen en werd ondertussen overal de deur gewezen.

 

Op 17 jarige leeftijd nam ik de beslissing om het anders te gaan doen en begon bewuste keuzes te maken die mij vandaag hebben gebracht waar ik nu ben. Moeilijke jongeren bestaan niet. Jongeren in moeilijke situaties wel!

PART II // ONDERNEMEN
Het systeem stippelt een pad uit vanop de schoolbanken naar de arbeidsmarkt. Maar wat als de reguliere arbeidsmarkt, om de een of andere reden, niet voor jou geschikt is? Been there done that! Gewerkt in de horeca, fabrieken, gekuist, administratie gedaan,... maar uiteindelijk ondernemer geworden. "Gij gaat er niet geraken zo" was altijd maar het antwoord als ik niet deed wat ze van mij verwachtten.  
En laat dat nu net de reden zijn van waar ik sta waar ik sta. Mijn eigen pad volgen en het tegenovergestelde doen van wat de maatschappij van mij verwacht. Ondernemen is een topalternatief om u leven in eigen handen te nemen.  But don't be fooled, it's a path that many try to follow but few succeed. Do YOU got what it takes?


Zeg nog keer. Wie zijt gij nu alweer? 

Hadisa, geboren in Gent in 1989 als kind van een Ghanese papa en een Belgische mama. Als tiener had ik het moeilijk om mijn weg te vinden en wellicht om die reden dachten velen dat ik het in dit leven niet zou maken.  Guess what, I did ;)

Mijn droom, die volgens velen onbereikbaar was, is werkelijkheid geworden. Ik geloof dat van waar je ook komt, welke naam je ook draagt, welke geaardheid of godsdienst je ook hebt; dromen is voor iedereen! In 2016 richtte ik Estate Of Mind Real estate agents op, hét vastgoedkantoor dat zich onderscheidt door de liefde voor wat we doen. Alles wat ik in dit leven onderneem doe ik met passie, enthousiasme én het allerbelangrijkste met heel mijn hart.

 

BECOMING is het eerste event waar geen enkel onderwerp veilig is. De avond draait om glazen plafonds doorbreken, de dingen durven benoemen hoe ze zijn en moeilijke onderwerpen aanhalen, maar altijd met een vleugje humor.

Wanna know how to overcome and become?

Then join our first edition of BECOMING.!

.

Watermerk youtube_zwart.png
bottom of page