top of page
  • Instagram Hadisa
PHOTO-2023-02-06-21-08-27 4.jpg

16 februari 2023 -- HLN 

Vanaf morgen kan je op HLN kijken naar de nieuwe HLN Original ‘Extreme Huizen’. In de videoreeks trekt vastgoedexperte Hadisa Suleyman de komende vijf weken door Vlaanderen en gaat op zoek naar de meest bijzondere woningen die er te vinden zijn. Van een luxueuze villa die je eerder in Dubai of Ibiza verwacht tot een huis van stro: “Dit soort huizen kom ik als makelaar ook niet vaak tegen in het dagelijkse leven.” 

hln.png

In de tweede aflevering van de HLN Original ‘Extreme Huizen’ trekt vastgoedexperte Hadisa Suleyman naar de watertoren in Steenokkerzeel, vlak naast de luchthaven van Zaventem.
De monumentale toren is helemaal gerenoveerd tot een extreme luxewoning en doet vandaag dienst als B&B. Eigenaars Ferdi en Valérie geven Hadisa een rondleiding en tonen haar de verrassende troef van deze woning: een dakterras met 360°-view waarrond de vliegtuigen cirkelen die landen op Brussels Airport. 

Watert.jpeg
Villa_feed foto.png

De komende weken neem ik jullie samen met HLN mee naar een paar bijzondere woningen in Vlaanderen.

We starten de eerste aflevering in een prachtige villa in Maasmechelen. 

 

"Zalig huis, maar hebt ge soms koffie?” 🙋🏽‍♀️

 

En bij dié koffie kreeg ik antwoord op de vraag die mij al de hele dag bezighield. Hoe komt iemand op dit niveau waardoor hij zo een huis kan bouwen? In tegenstelling tot wat veel mensen zouden denken is dit geen “generational wealth”, maar het verhaal van een mijnwerker die zichzelf weet op te werken tot een succesvolle ondernemer. 

Dat het huis indruk op mij maakte is zeker, maar dat deed het verhaal van de persoon achter het huis net ietsjes meer…

 

Wat ik onthoud én waarin ik altijd al geloofde is dat van waar je ook komt, dromen is voor iedereen ✨

bottom of page